Nu granskar vi skiten II

Posted on januar 7, 2013

0


granska-skiten_stämpel-600x259

Denne artikkelen er i fire deler, hvor du finner de andre her:

Nu granskar vi skiten

Nu granskar vi skiten III

Nu granskar vi skiten IV

Aftonbladet og Åsa Linderborg sluttet ikke med inkvisisjonen, selv om hennes jurister ikke kunne finne at nymedia skulle være skyldig i lovbrudd uten at gammelmedia skulle være skyldig i det samme. Da strategi en ikke virket, gikk de over til strategi 2, hvor fokuset ble alle truslene Åsa Linderborg fikk i forbindelse med sin granska skiten kampanje.

Minner meg om en jødinne som i sin ungdom jaktet på fiender av revolusjonen i Russland, i et for henne fremmed lokalmiljø, hvor hun mente at de lokale var anti-semitter som ikke ville danse med henne på lokale fester. Tanker som at lokalbefolkningen var livredd henne fordi hun sendte folk til Gulag, ser ikke ut til å ha streifet jødinnen, da hun selv mente hun handlet rett, og tilsvarende  uvilje mot forstå årsak-virkning viser også troende kommunister som Åsa Linderborg.

Selv henger hun ut folk som onde mennesker på både nett og papir i Aftonbladet, nettopp fordi hun vet at dette vil føre til mye dritt for de uthengte, som trusler, hærverk på eiendom, trakkasering, tap av arbeidsplass, voldelig overfall, osv. I Åsa Linderborg’s verden er dette onde mennesker som fortjener sin straff, men hun klarer ikke å se at fra de pro-svenskes perspektiv, så er hun en hyklende overgriper som mener at kun hennes meninger skal være lovlig, mens hun søker å forby hva andre skal kunne si.

Hva som naturligvis skjedde med en gang brukerne av nymedia oppdaget «granska skiten», var at de oppfattet det som et forsøk på sensur, og Åsa Linderborg ble en virkelig nymedia-kjendis, om enn i negativ forstand. Hun også ble for mange et ansikt de kunne henge hatet mot media-manipulasjonen,  da hun var så tydelige var en ideolog som bevisst publiserte anti-svensk propaganda, og ikke bare en  litt dum og feig journalist..

Da nymedia har blitt så stort i Sverige, så fungerer uthengelse her snart like bra som uthengelse i gammelmedia, noe Aså Linderborg og stadig fler antihvite er i ferd med å lære. Om uthengelse i nymedia også kommer til å føre til vold mot de ut uthengte,  på samme måte som uthening i gammelmedia, vet vi ikke ennå.  Ser vi på hva Åsa Linderborg skriver, så ser truslene nogenlunde like ut som de f.eks. SD-politikere får, og noen av disse venstre-ekstreme truslene er blitt fulgt upp med voldelige aksjoner, hvis det skal være noe mønster.

Åsa Linderborg om att leva under hot efter Aftonbladets granskning av extremsajterna

Först kom hatet.

”Kan den äckliga horan Lindeborg bara sluta, lägga sig ned och dö?” ”En så otroligt misslyckad sköka till person. Den där subban verkar fullständigt sjuk i huvudet. Lås in ludret på anstalt och kasta bort nyckeln.” ”Svenskarna hatar dig din feministiska kommunist jävel.”

Sen kom hotet.

”Det skulle inte förvåna mig om denna sköka snart får ett pris på sitt huvud.” ”Åsa Linderborg är den som borde stoppas. Permanent.” ”Det har ju visat sig förut att någon känt igen en propagandaspridande kackerlacka eller ett svenskfientligt svin på gatan eller i ett varuhus”.

Det är inte svårt att leta rätt på henne, skriver en annan och lägger ut min adress: Här bor hon.

Mina chefer uppmanar mig att åka hem och packa. Jag säger till sonen att vi inte kan bo hemma på ett tag. ….
Polisen uppmanar mig att ta bort sonens efternamn från dörren. Det händer att de går på ungarna på väg hem från plugget, berömmer deras ryggsäck och ber dem hälsa hem till mamma. Eller lägger ut foton på nätet.

Det kommer ett anonymt brev, poststämplat i Malmö: ”När får svenska folket läsa / höra om det första mordet på en svensk mediaJournalist?”

Jag lär mig att ta olika vägar till och från jobbet, att inte dricka alkohol på krogen, att inte prata i mobilen utomhus, att aldrig sova med öppet fönster. Jag måste ha full kontroll.

P. skrattar utmattad och jag blir förbannad. Sen kommer gråten. Vi börjar bli avtrubbade. Kulturmarxist, feminist, kommunist, rasförrädare. Det breivikska bildar en språklig varp som börjar bli så bekant, att vi snart har vant oss.

kilde

Reinfeldt-vi-och-domMed dette innlegget ble hun ennå mere hatet i det prosvenske nymedia, da det ble klart at hun hadde forlatt alle journalistiske standarder og oppererte i en ren propagandaverden. De fleste som argumenterte mot «granska skiten» av både artikler og kommentarer i nyemdia argumenterte saklig, var ikke hatfulle, og hadde mange gode poenger, Dette kunne Åsa Linderborg ha vedkjent seg, men i steden gikk hun i full propaganda modus og hentet nesten alle sitatene fra en tråd på Nationell.nu

Når du ikke tar hensyn til seriøs kritikk, men kun leter etter fiendens svakeste punkt, så gransker du ikke skiten, du bedriver skittkasting, så ved å selv demonisere i håp om konseksvenser, inviterte hun også prosvenske til å begynne å spre sannhet(hat?) om henne, slik at hun havner i samme risikosone for påhopp av nasjonalistiske galninger som Sverige Demokrater har fra hennes venstrevoldelige EXPO-venner.

All den tid Åsa Linderborg og resten av gammelmedia selv samarbeider med venstreekstreme som med voldelige og andre udemokratiske midler søker hindrer prohvite til å si meningen sin, og når media i tillegg beskytter og rekrutterer fra disse venstreekstreme, og generelt bruker dem som sine stormtropper, så er umulig at ikke voldelige angrep tilbake vil få en helteaura hos de som anses seg kneblet.

Dette siste skulle være et velkjent for dagens sosialister, da de selv ga heltestatus til kriminelle og terrorister den tid de satt uten makt og følte seg forfulgt, og de har også forsatt med å gi heltestatus til voldelige motstandsmenn som det borgelige samfunnet har stemplet som kriminnele og terrorister helt opp i vår tid.

Nå er tydelig at de ikke forstår dette , og om det kun er orwellsk dobbelttenkning eller religiøs tro som ligger bak er uvisst. Det er nå en gang også slik at det er vanskelig å få noen til å forstå noe, hvis jobben deres er avhengig av at de ikke forstår det. Uansett årsak, så er gammelmedia aldri med på at det finnes noe antihvitt paradigme som styrer hvordan de publiserer nyheter, hvilket er et bevis så godt som noe på at noe slikt faktisk finnes, og at man ikke kan snakke om det.

Hadde man fritt kunne diskutere om svensk media led under et paradigme som tilsa at nyheter skulle vinkles antihvit retning, og kunne fritt fått peke på artikler som tilsa det ene eller det andre, så kunne man tvilt på at det var der. Slik som det er nå, hvor det ikke engang er lov å diskutere at det er mulig å rapportere nyheter om innvandrere på flere måter, er derfor bevis så godt som noe på at området er sterkt styrt.

At det antihvite paradigmet styrer media, kan ses på flere måter, men også på hvilke artikler og vinklinger som aldri publiseres. Aldri publiseres noe søm øker svensk etnisk samhold, og aldi publiseres noe udelt positivt om noen som foreskriver svensk etnisk samhold.

At Åsa Linderborg ingen ting hadde lært av alle de fornuftige motdebatantene, men fortsatte som en lydig jesuit i krig mot kjetteri og vranglære fikk vi med hennes nyttårskronike hvor hun utropte 2012 til rasismens år og hevdet

”Problemet” är att sajterna på kort tid har städats rejält. Borta är de flesta av våra exempel på hets mot folkgrupp, liksom hot om våld mot enskilda. Vad gäller Avpixlat, den sajt som står Sverigedemokraterna nära, så saknar den ansvarig utgivare och dess server finns inte i Sverige. Det gör att sajten hamnar utanför svensk lag, och det är inte lönt att anmäla då ingen ansvarig finns att lagföra. Vad som helst kan alltså sägas och påstås, utan ansvar, utan risk, om megafonen flyttar utomlands.

Sajterna är extrema, men måste ändå sättas in i ett större sammanhang. De suger sin främlingsfientliga nektar från samhällets alla nivåer. 2012 var året när rasismen bet sig fast i Sverige. De suger sin främlingsfientliga nektar från samhällets alla nivåer. 2012 var året när rasismen bet sig fast i Sverige. De man kunnat lita på började vackla av ren opportunism.

Det vi sett hittills är bara början.

Men det finns också nåt annat. Till alla er som i tusental mejlat, twittrat och på andra sätt visat stöd och engagemang för vår granskning: Tillsammans bildar vi ett ”vi” som står emot. För vi är så oändligt många fler än de.

kilde

Sannheten er at det aldri var veldig mye rasisme og hets av folkegrupper på noe straffbart nivå, og at kampanjen hennes egentlig kun har fungert oppdragende på nymedia og deres brukere på hva man kan si og ikke. Ønsker man å si noe som strider mot lovgivningen, benytter man i dag mer og mer kode og abstakt uttrykksform også i nasjonalistske kretser.

anledningar-rasistiska-sakerDette siste er igjen noe de antihvite journalistene burde forstått, hvis de hadde vært nogenlunde intelligente, i steden for anti-hvite droner som slavisk følger paradigmet om at all politikk som er dårlig for hvite er bra, og at alle som protesterer er onde nazister som må bekjempes med alle mulige midler.

Noen flere artikler som omhandler hatet mot Åsa Linderborg.

Det står om henne överallt nu, på SVT nyhetssida, i Helsingborgs Dagblad, i Svenska Dagbladet osv. I TV4s morgonsoffa i Fredags pratade hon i 6 minuter om ”Haaatet” som finns mot journalister och som på nåt mystiskt sätt har slagit till  mot henne just nu.

Hon är övertygad om att det beror på att hon har dragit igång kampanjen ”Granska skiten”. Hon är även lika övertygad om att alla främlingsfientliga män ligger vakna hela nätterna igenom och fantiserar om hennes underliv. Det finns ett uttryck som lyder  when the shit hits the fan, kan det vara det som har hänt Åsa tro? Att om man sprider tillräckligt mycket skit om andra människor så slår skiten tillbaka på en själv? Nej det tror inte Åsa.

Ända sedan valet 2010 och lite innan dess också har Åsa i synnerhet och Aftonbladet i allmänhet ägnat sig åt att stigmatisera och avhumanisera de 360 000 människor som röstade på SD och närliggande partier. Tidningen har dagligen pumpat ut påståenden om dessa individer, (vilket de faktiskt är, de är människor av kött och blod), som går ut på att de är så gott som white trash, de har alla varit mobbade i skolan, de har dåliga skolresultat, de har inte ens gått färdigt grundskolan, de gillar Hitler, alla är arbetslösa pga sin låga utbildning, de är kriminella antingen småskaligt eller storskaligt, och så maler det på för att få alla att förstå att det är trash som Sverige kan vara utan.

Hon skriver inte det mest väsentliga som för dem samman; nämligen att de är svenska medborgare! Det är nämligen bara svenska medborgare som får delta i riksdagsval. Det är alltså svenska medborgare som hur pass lågbegåvade de  än är har tagit sig upp från soffan och visat vad de tycker i ett seriöst val, men det är inte av någon större vikt för Åsa. Nej det som är viktigt för Åsa är att alla de som inte är svenska medborgare och i många fall inte heller vill vara det har det bra.  Det som skrämmer henne är att de som inte vill vara svenska medborgare och inte vill rösta och bry sig om Sverige att de inte fritt ska få flöda in över gränserna längre.

kilde

Også dette svaret fra Avpixlat.info er kan med fordel leses i sin helhet.

En undersökning genomfördes nyligen som visar att Sverigedemokrater är de politiker som är i särklass mest utsatta för hat, hot och våld, inte bara i sin tjänsteutövning utan t o m oftare i det privata. På riksnivå har säkerhetsläget bedömts som så allvarligt att SD:s riksdagsledamöter har dygnet runt-bevakning med livvakter från Säpo. Partiets sammankomster och torgmöten attackeras regelmässigt av den antidemokratiska kravallvänstern. Listan kan göra lång.

Fulmedia, med tidningar som Linderborgs Aftonbladet i spetsen, har länge bedrivit en systematisk hets- och hatkampanj mot Sverigedemokrater och hela den Sverigevänliga folkrörelsen, såväl kollektivt som i riktade drev mot enskilda företrädare. Övertrampen har varit mer regel än undantag med valsedlar i rännstenen, massmordsanklagelser, partiledare avbildade som ihjälgasade kackerlackor osv, men Pressombudsmannen har valt att titta åt andra hållet.


De senaste månaderna har fulmedias åsiktsfascister till sin förfäran dock tvingats bevittna hur opinionssiffrorna för landets enda Sverigevänliga riksdagsparti börjat skjuta i höjden och hur alternativa Sverigevänliga medier drar till sig alltfler läsare samtidigt som tidningsdöden drar fram som en farsot över dem själva. Man mobiliserade sig då i en koordinerad massaktion och med en överenskommelse om att allt nu var tillåtet. Hos landets journalistkår har idag alla spärrar satts ur funktion och alla fördämningar släppt. Det har inte hjälpt. Den Sverigevänliga opinionen stärktes i stället.

kilde

Flashbacks tråd om emnet:

Aftonbladet tar in jurist för Avpixlat m.fl siters hets mot folkgrupp  Flashback.org

Reklamer