Mazettis krönika på IcaKuriren

Posted on januar 9, 2013

0


At mediakrigen hadde begynt å bli toveis, hvor også nymedia virkelig satte i gang hetsen mot enkelte journalister som de dømte til å være antisvenske, viser reaksjonen Katarina Mazetti oppnådde med sin anti-svenske kronikk i ICAKuriren.

I  typisk folkemordpropagandastil så beskrives de svenskene som ønsker at det svenske folket skal bestå både kulturelt og genetisk, som dumme innavlede mennesker med en IQ på 70. Ikke bare er de så dumme at de ikke forstår alt hva de ser på som svensk egentlig er utenlandsk, de forstår ikke heller at de selv er utlendinger hvis man går tilbake i historien.

Katarina Mazetti bruker noen flere ord, og sier det ikke så rett ut, men hva som er beskrevet over er en grei oppsummering

Ikke lenge etter kronikken lå ute på nett, ble nymedia oppmerksomme på det hatfulle angrepet, og valgte derfor bredest mulig dekning, slik at flest mulig pro-svenske skulle la seg provosere til handling over hva Katarina Mazetti hadde skrevet. I løpet av kort tid hadde kronikken fått over 600 kommentarer, hvorpå redaktøren på ICAKuriren Helena Rönnberg, slettet alle kommentarene på grunn av hat, og ikke bare de hatfulle.

Forsøket på sensur hjalp selvfølgelig ingen ting, da sensuren kun gjorde det til en større nyhet som provoserte ennå fler til handling. Dette er fra bojkottaaftonbladet.wordpress.com

I en artikel i dagens Resumé får vi veta att ICA-Kuriren inte tålde att folk kommenterade Katarina Mazettis pöbeljournalistik. Mazettis text som måste ha varit ett utslag av total sinnesförvirring fick inte kommenteras. Efter att 600 förbannade läsare skrivit kommentarer på ICA-Kuriren så stängdes kommentarsfältet ned helt och hållet.

mazetti-resume
Reaktionerna var starka efter att ICA-Kurirens chefredaktör Helena Rönnberg släppt igenom Katarina Mazettis pöbelangrepp mot svenskarnas Sverige. Folk var så upprörda att de enligt artikeln i Resumé inte bara skrivit hundratals kommentarer på ICA-Kurirens hemsida och ytterligare många hundra på olika sociala medier utan även hotat henne, utsatt henne för telefonterror och bankat på hennes fönster och dörrar för att visa sitt missnöje med vad hon skrivit.

Mazettis pöbeltext var rena uppviglingen mot ett helt folk som hon tycks besitta ett mycket starkt hat emot. När Resumé skriver om detta så väljer de medvetet att förbise det sjukliga hat hon riktar mot svenskarna. Om Mazetti hade skrivit lika nedsättande mot judar eller muslimer så hade de tagit hus i helvete i pk-media. Men eftersom det bara var svenskar som hon hetsade mot så accepteras det från många håll. Men svenskarna finner sig inte längre i att bli hunsade, förtalade och nedvärderade på det här sättet. De starka reaktionerna mot pöbeljournalisten Katarina Mazetti visar att måttet är rågat för länge sedan. Vi tänker inte låta folk trampa på oss längre. Ni som föraktar Sverige och svenskarna kommer att få svar på tal.

kilde

Foreløbig mener de fleste at man ikke skal boycotte ICA butikker, men det er allerede en mengde som sier de vil boycotte ICA over dette. og da det stille flertall hare boycotter, men aldri ytrer seg på nett, ligger artikkelen an til å koste ICA anseelige summer, hvis kampanjen da ikke skapte nye kunder. 1000 kunder som handler for 1000 kroner mindre, er en million i tapt omstening for ICA.

Hva som også er interessant her er hvordan eksistensen av et nymedia endrer dynamikken i hvordan den antihvite propagandaen bringes ut til folket. Før, hvor gammelmedia før hersket suverent, og sto fritt til å demonisere og forsvare hvem man ville, kunne man bare la Mazettis kronikk få en stille død, mens man konsentrerte seg om bedre propaganda.

Nå, hvor bymedia kan holde liv i nyheter gammelmedia ønsker å skjule, og  nymedias hatkampanjer begynner å virke som gammelmedias hatkampanjer, med hvilke konsekvenser det får for de uthengte i dagliglivet, er virkeligheten i ferd med å bli en annen. Gammelmedia må nå ta hensyn til hvordan nymedia svarer på vinklinger og artikkelutvalg, for ikke å bli en nyhet selv, slik som ICAkuriren greide.

Andre lenker

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/01/06/9263839-gota-media-och-mazettis-logner/

http://www.exponerat.info/ar-allas-yttrandefrihet-lika-stor-eller-ar-vissas-storre/

http://avpixlat.info/2013/01/06/mazettis-sura-sorti/

http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2013/01/06/alla-skal-i-varlden-att-totalbojkotta-ica-kuriren/

https://www.flashback.org/t2047775

Her finner du kommentarene Mazetti og redaktøren mente var så hatefulle at flere ble politianmeldt, som du vil se, må dette være løgn, da de slett ikke er så ille. Årsaken til at de forsvant er nesten helt sikker at mange oppfordrer til boycott av ICA.

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2013/01/22/katarina-mazetti-har-ar-alla-kommentarerna-till-din-artikel-i-ica-kuriren/

Reklamer