Ting man kan gjøre som hjelper

Posted on februar 15, 2013

14


STOP_GENOCIDENår man har forstått at konsekvensen av dagens innvandringspolitikk til alle hvite land, vil føre til sakte folkemord på hvite mennesker, så er dette i 99 av 100 tilfeller fordi man har blitt eksponert for påstanden en eller flere ganger, og hvor man først senere virkelig forstår at det faktisk er folkemord å gjøre nordmenn til en minoritet som skal assimilere den nye majoriteten.

Ser man på det på denne måten, handler det i bunn og grunn om exponering. Vi vet at budskapet vi selger er sant, da det er folkemord å tvinge en genetisk minoritet å assimilere en majoritet, så spørsmålet blir da ting man kan gjøre som hjelper til å spre budskapet.

For oss som velger mantra-strategien, finnes inget parti eller hierarki eller noe slikt man kan melde seg inn i, men tanken er at de som mener at dette er et sakte folkemord skal prøve å tvinge fokus over på hvitt folkmord, ved å poste omtrent samme budskap. Jo fler som snakker om folkemord, jo før vil det tvinge seg frem en debatt om at nordmenn har rett til å overleve som en etnisk og rasemessig gruppe som en majoritet i eget land.

Det finnes heller ingen politisk ideologi, annet enn søken etter hva som er sant, og det finnes heller ikke noe som er ulovlig. Det er ikke rasisme å påpeke at det er folkemord å kreve at nordmenn i anti-rasismens navn, må bli en minoritet som skal assimilere en majoritet.

Hva som finnes er et løst sammensatt nettverk av folk som er enig i at man skal følge den såkalte mantra-strategien, hvor man bruker hakk i plata metoden til å tvangseksponerer vanlige folk for at dagens innvandrinspolitikk vil bety et sakte folkemord på hvite mennesker. Årsaken til at vi samles om denne strategien er at vi har erfaring med at det fungerer. Det er derfor ikke noe behov for å vite hvem andre er, selv om mange velger å være åpne.

Det er heller ingen planer om noe betaling for de involverte, da vi ikke ønsker å skape en institusjon. Ikke bare blir institusjonens liv viktigere enn saken etterhvert, en institusjon kan kuppes eller infiltreres.

Hva man gjøre på nettet som hjelper

Starter vi på bunn i hva som krever en innsats, men som allikevel hjelper, så får vi denne tabellen, så er det opp til leseren hvor langt man vi gå.

  1. Lese innvandringskritiske artikler på nettet, slik at klikkraten går opp. Hakket mer aktivisme oppviser du om du åpner artikler du vil ha mer av, selv om du ikke gidder å lese dem.
  2. Foreta ETT googlesøk i ny og ned, hvor du f.eks. søker på «genocide» og blar helt til du finner i betydningen white genocide. På denne måten kommer siden lengere frem neste gang noen andre søker på det samme.
  3. Trykke tommel opp på alle kommentarer man ser som nevner anti-hvite og folkemord. Hakket mer avansert er å søke opp innvandringskritiske atikler som tillater kommentarer.
  4. Neste skritt er enke poster som bekrefter at man er enig i at det er anti-hvitt og et folkemord. Det er heller ikke vanskelig å bedrive klipp og lim fra en side med minimantraer, som man poster i de kommentarfelt de skulle passe.
  5. Posting av linker til sider som bekriver dagens sakte folkemord. Dette ikke bare bringer flere lesere, de hever googlerating, som igjen skaffer flere lesere. Posting av linker på Facebook og Twitter fungerer også som god reklame
  6. Argumentering mot anti-hvite på forum og blogger, og produksjon av egene blider, musikk og videoer.

NB

Skal du poste noe selv er det viktig å huske mantraregelen  om at motstanderen er anti-hvite.

Årsaken til at de er anti-hvite, er enkelt nok fordi hva de ønsker av politikk, innebærer et sakte folkemord på hvite. Det er for eksempel mulig å være kommunist og ikke være anti-hvit, og det er mulig å være anti-hvit men ikke kommunist. Anti-hvit vil derfor være det beste begrepet å bruke på de som ønsker en politikk som resulterer i et hvitt folkemord.

Skulle noen ha noen bilder eller artikler som den mener jeg skulle lese, har jeg twitter-adresse @mediakrig

«Utan invandrare skulle Sverige stanna»

http://www.youtube.com/watch?v=iLP5Dx3UfrQ

Bare det å se på pro-hvite videoer på nettet hjelper, og er de embedded slik som her, vil det også hjelpe på google-ratingen til siden som fungerer som vert.
Reklamer
Posted in: folkemord