Ting som man kan gjøre når man kjeder seg

Posted on mai 6, 2013

17


Endret 04.06.13

Da det kommer så mange som kjeder seg hit fra google, har jeg laget en egen post til dere her:

https://mediakrig.wordpress.com/2013/06/04/eksempler-og-forslag-til-hva-man-kan-gjore-hvis-man-kjeder-seg/

Denne posten var egentlig ment for de som allerede var lesere, og som behøvde noe halvkonstruktivt å gjøre. 

Først en liten opplysning. I den siste tiden har jeg ikke hatt tid til å både kommentere på andre nettsteder og blogge på min egen blogg, og jeg har derfor valgt å prøve å spre det glade budskap om de anti-hvite på andre nettsteder i stedet. Når alt kommer til alt, så er det viktigste å få spredd memene om antivite og deres folkemord over et så stort nedslagsfedt som mulig, slik at andre også vil begynne å tenke i samme baner, og ta det inn i måten hvordan de argumenterer med antihvite

For de av dere som kjeder dere og ikke allerede har sett denne filmen, så anbefaler jeg å se den.

tre_aper_pluss_gutt

Et barn må visstnok høre et ord 50 ganger i nærliggende sammenhenger, før det begynner å bruke ordet selv, og noe tilsvarende ser ut til å være sant for voksne mennesker også.

Et budskap må derfor gjentas mange ganger før man begynner å bruke det selv, og det tar enda lenger tid før budskapet er fullstendig internalisert, og begynner å bestemme hvordan man tenker. Man må f.eks eksponeres for ordet folkemord 50 ganger i sammenhengen med de anti-hvites forsøk på et innvandringsfolkemord, før man begynner  å bruke folkemord i denne betydningen selv, og det samme gjelder begrepet anti-hvit som noen som støtter folkemord på hvite.  Først når noen har sett begrepet anti-hvit er blitt brukt i steden for marxist, jøde, forræder, kultur-marxist, anti-rasist, mange ganger, vil de kunne begynne å bruke antihvit som en samlekategori selv..

For å komme tilbake til overskriften, så handler det om å benytte dødtid man kjeder seg til noe nyttig, som å gjøre små ting som er med på å øke sannsynligheten for at flere eksponeres for de memene vi sprer. Alt hjelper, og det er summen av mange små forbedringer som gjør at vi får gjennomslag.

Ideelt hadde alle vært 100% dedikerte, og brukt 100% av tiden på å spredd 100% effektiv propaganda. Slik er det jo ikke i virkeligheten, så hva vi sikter etter er mer å utnytte de 5% dedikerte til å bruke 5% av tiden sin på noe som hjelper hvite til å overleve.

Ikke alle pro-hvite poster om de antihvite og deres sakte folkemord på hvite gjennom massiv innvandring og en langsiktig assimileringspolitikk, og de som poster om det, orker ikke gjøre det hele tiden.  Spørsmålet er naturligvis derfor hva annet man kan gjøre som hjelper.

Det nest beste man kan gjøre, er å spre artikler og blogg-poster hvor temaet er anti-hvite og folkemord gjennom mail og sosiale media. Jeg skal innrømme at jeg ikke gjør dette selv.

Noe av det enkleste man kan gjøre som hjelper, er å lese pro-hvite blogger og nymedia slik som Fyret, og passe på å gi tommel opp til kommentarer som handler om anti-hvite og folkemord.

Dette med å lese pro-hvite blogger og tommel opp, handler ikke bare om premiering av pro-hvite holdninger, men det handler også om at man lærer nye vinklinger og argumenter selv, ved å lese hva andre skriver. Ved å lese flere kilder får man også plukket vekk eventuelle usannheter som de individuelle kildene måtte tro på selv.

De fleste som ender opp med å kommentere, begynner med å lese, så jo flere vi kan få til å lese nå, jo fortere vil det dukke opp flere pro-hvite kommentatorer som forstår at hvit minoritet ikke kan assimilere en ikke-hvit majoritet, uten at hvites genetiske og kulturelle egenart dør ut..

Reklamer
Posted in: folkemord