Penger i å starte prohvitt nymedia i Norge?

Posted on juni 3, 2013

5


Før det er mulig å gjøre noe politisk i dagens  anti-hvite offentlighet, må vi ha på plass ett sterkt pro-hvitt media, slik at de pro-hvite ikke behøver å snakke i kode og skjule sine meninger offentlig, for å ikke bli sensurert for å ytre rasisme og hat.

Hadde jeg vært ung hvit idealist med vilje til å gjøre noe,  og hadde et ønske om å bli rik, hadde jeg startet opp prohvitt nymedia, da det kan bli gode penger å tjene da gammelmediagigantene vil inn på denne voksende delen av mediamarkedet, ved å kjøpe prohvite nyhetsnettsteder som allerede har kredibilitet hos de pro-hvite forbrukerne.

Å bli rik, handler ofte om å være av de første til å utnytte en ny nisje i markedet, og etterhvert som gammelmedia blir mer og mer blir et propagandaorgan for de anti-hvite, har det åpnet seg en nisje i mediamarkedet for pro-hvite nyheter. Jeg vet ikke om noen andre tilfeller hvor det ikke er monopoler, hvor man støter fra seg stadig flere kunder på ideologisk basis, men hvor det skjer, slik som med gammelmedia i Vesten i dag, burde noen unge prohvite bare si ja takk, å sette i gang.

Fyret er allerede på god vei til å bli en del av morgendagens nymedia, men det er plass til mange fler. Flertallet av nordmenn ser ingenting riktig i at nordmenn skal utryddes på anti-rasismens alter, så når de forstår at et folkemord er konsekvensen av endeløs innvandring, så vil de legge merke til at dette og andre prohvite tema er forbudte områder i gammelmedia, hvorpå de vil begynne å lese pro-hvitt media for å få vite sannheten.

Ser vi på Sverige, så melder Fria Tider om 770.000 besøkere i mai, så det er liten tvil om at markedet er stort i Norge også.

http://www.friatider.se/var-tionde-svensk-laste-fria-tider-i-maj

Reklamer
Posted in: mediakrig