Eksempler og forslag til hva man kan gjøre hvis man kjeder seg.

Posted on juni 4, 2013

11


tumblr_lidrg6ND461qhf8s7o1_400Vi på Mediakrig følger opp suksessen med å tiltrekke oss nye lesere som googler etter ting de kan gjøre hvis de kjeder seg, med å komme med noen forslag på videoer man kan se og artikler man kan lese, for å bøte på problemet. Trolling er også morsomt, så det er også noen forslag på hvordan man kan ha det moro med folk som lider av politisk korrekthet.

Formålet med bloggen Mediakrig, er å få nordmenn til å forstå at dagens masseinnvandring vil Norge vil ende opp som et kulturelt og genetisk folkemord på nordmenn, hvis det er meningen at en fremtidig norsk minoritet skal assimilere en ikke-norsk majoritet.

Vi mener også at den beste måten å få stoppet dette sakte folkemordet på oss hvite, er å snakke om det som et folkemord, slik at nordmenn får mulighet til å forstå at det er et folkemord dagens uskyldige innvandring vil ende opp som om den ikke blir stoppet.

Videoer

Den første anti-kjedsomhets-videoen er en svensk-norsk samproduksjon, og er både kort og genuint morsom.

Vårt andre forslag er en video som forklarer godt hvorfor vi mener dette er et folkemord. Vi har flere eksempler på at den fungerer fint som medisin mot kjedsomhet, da enkelte kan finne innholdet skremmende.

To andre videoer som belyser hykleriet hos de antihvite, er «Anti-racist Hitler» og  «How Whites Took Over America»

Da det selvfølgelig er et mål å holde en besøkende så lenge som mulig på nettstedet, linker vi også til Feu Denfer post om «Youtube-stjerna» RamZpaul.

https://mediakrig.wordpress.com/2013/03/12/feu-denfer-anbefaler-videoer/

Tekster

935432_457502174327138_789022622_nDet kanskje mest interessante som vi kan tilby en forholdsvis uengasjert leser,  er nok Bjørn Halldals historie om hvordan det var å bli utpekt som den gale islamhateren og rasisten som hadde tenkt til å sprenge Stortinget.

http://bjornhalldal.com/2013/03/12/v-for-vendetta-intervju-med-morgenbladet/

http://bjornhalldal.com/2013/05/10/tidenes-fylleangst/

http://bjornhalldal.com/2013/05/19/til-politiet-d-15-05-13/

http://bjornhalldal.com/2013/05/18/skriv-fra-en-norsk-flyktning/

For de som har havnet her, og heller vil ha noe litt tungt å lese for å døyve kjedsomheten, så kan vi få anbefale tre av våre egne poster som forklarer hvorfor vi mener som vi mener og hvorfor vi bruker den terminilogien vi gjør.

https://mediakrig.wordpress.com/2013/02/10/det-er-et-sakte-folkemord/

https://mediakrig.wordpress.com/2013/01/13/antirasisme-er-kode-for-antihvit/

https://mediakrig.wordpress.com/2013/05/19/prohvit-antihvit/

Hvis noen skulle ønske mer faktabasert informasjon om innvandringens alle baksider til Jan Milld og hans blogg.

http://janmilld.wordpress.com/

Trolling

tumblr_mlnsk2TzfX1rxxacmo1_500Det er kanskje ikke klassisk trolling, hva vi bedriver, men da gammelmedia stort sett sensurerer alle våre beste argumenter, er vi ofte tvunget til å smugle de inn bakveien, på samme mye samme måte som trollene gjør. Da gammelmedia ikke kan sensurere argumenter om at nordmenn har rett til å overleve som et folkeslag vi også, ved å henvise til at det er rasisme, sletter de det med den begrunnelse at det er trolling.

Fra de antihvite moderatorenes synspunkt, er det forståelig at de har dette synet. Debatt-trådene pleier å skli fullstendig ut, og trådens orginale tema blir fort borte i beskyldninger om at de som mener nordmenn har rett til å leve er fascister og rasister.

Hva vi derfor må oppnå, gjennom å poste kommentarer hvor vi påpeker at masseinnvandring er folkemord, er at de antihvite som reagerer med apoplektisk anfall ved å se slikt åpenlyst frekt kjetteri for første gang, og derpå ødelegger debatten fullstendig som om de skulle blitt trollet, blir vant til at det beste er å overse provokasjonen. Da hva de anser som trolleri slettes umiddelbart, må vi selvsagt spille med, og i steden poste om hvordan de som hevder at masseinnvandring er folkemord konsekvent blir sensurert.

Et eksempel på slik enkel trolling:

http://www.dagbladet.no/2013/05/31/kultur/meninger/debattinnlegg/krenkelser/ytringsfrihet/27453699/#comment-915071273

Et annet eksempel vi forsøker oss på her på Mediakrig, som er hakket mer avansert trolling er å få spredd spørreskjemaet til Feu Denfer til politisk korrekte, ved å presentere det som et godt verktøy for å bekjempe rasisme.

Multiple choice

I denne oppgaven skal du fylle inn riktig subjekt og objekter der dette mangler. Det er viktig at alle setningene er etiske riktig og ikke fornærmer noen.

1.En av hovedårsakene bak ___ velstand skyldes historisk utnyttelse av andre folkegrupper.
Alternativer: Britenes, tyskernes, tyrkernes, jødenes, arabernes

2._____ kultur er truet av massiv innvandring.
Alternativer: tibetansk, norsk

3.Det er nødvendig at noen advarer oss mot framveksten av _____ miljøer.
Alternativer: Islamistiske, høyreekstreme, venstreekstreme, motorsykkel

https://mediakrig.wordpress.com/2013/05/24/multiple-choice/

Selv har jeg skrevet en ny politisk korrekt innledning for «multiple choice» posten, hvor jeg har prøvd å optimere den for søkemotorer, ved å bruke vanlige søkeord jeg har lagt merke til at mange besøkende benytter.

Til slutt en oppfordring til leserne om å legge igjen lenker til andre pro-hvite ting folk som kjeder seg kan se eller lese.

Reklamer
Posted in: folkemord, mediakrig